Restaurant den hvide hest

hvidehest – Bakkens bedste spisested

Selskaber på Hvide Hest. Med 1400 pladser i den renoverede restaurant. I jubilæums salen er der plads til 500 personer samt 80 pladser i Heste pavillonen.

Den Hvide Hest Kolding – Hjem

På den hvide hest fokuserer vi på de mange gode danske råvarer fra lokalområdet. Vi plukker vores grønt i den smukke danske natur, som Kolding er omgivet af. Vi …

Den Hvide Hest

Aften Menuen – Den Hvide Hest Kolding

Den Hvide Hest Kolding – Aften Menuen

Den Hvide Hest. … Hurtig Hesten 3 serveringer 498,-. Citron marineret laks med friske æbler og urteslør. Gourmet gris med æblepure og løgkompot, …

Den Hvide Hest

Hvide Hest på Bakken – Stegt flæsk ad libitum, musik og god …

Hvide Hest på Bakken – Stegt flæsk ad libitum, musik og god udsigt.

Selskaber på Hvide Hest. Nu med 1400 pladser i den ny renoverede restaurant. I jubilæums salen er der plads til 500 personer samt 80 pladser i Heste pavillonen.

Hvide Hest byder på lækker stegt flæsk ad libitum og danner rammen om en anderledes oplevelse for jeres familieudflugt. Kig forbi!

Anmeldelser af Restaurant Den Hvide Hest – Trustpilot

Hvor mange stjerner vil du give Restaurant Den Hvide Hest? Slut dig til de 86 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Den Hvide Hest – Kolding – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

… Se 31 objektive anmeldelser af Den Hvide Hest – Kolding, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 21 af 127 restauranter i Kolding.

Den Hvide Hest – Kolding, Kolding: Se 31 objektive anmeldelser af Den Hvide Hest – Kolding, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 21 af 127 restauranter i Kolding.

Den Hvide Hest – Kolding – Facebook

I samarbejde med restaurant Hvide hest vil gerne udlodde en 5 retters menu med tilhørende vin til den heldige vinder samt partner. Vi trækker

Restaurant den Hvide Hest ApS, Klampenborg | firma | krak.dk

Kontaktinformation på Restaurant den Hvide Hest ApS Klampenborg, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Keywords: restaurant den hvide hest, restaurant hvide hest, hvide hest restaurant